ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Στην εντατική χειριστής γερανού από ηλεκτροπληξία - Μπλακ άουτ στην πόλη

Αλεξανδρούπολη: Στην εντατική χειριστής γερανού από ηλεκτροπληξία - Μπλακ άουτ στην πόλη
evros-news

Σοβαρό εργατικό ατύχημα με έναν άνδρα να χαροπαλεύει διασωληνομένος - Μπλακ άουτ σε όλη την Αλεξανδρούπολη

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Απριλίου σε εργοτάξιο φυσικού αερίου στην περιοχή Απαλού, με αποτέλεσμα ο χειριστής γερανού που εκτελούσε εργασίες να χτυπήσει σε ηλεκτροφόρα καλώδια και να αρπάξει φωτιά.

Όπως μεταδίδει το evros-news.gr ο χειριστής που είναι ηλικίας περίπου 48 ετών και εκτελούσε εργασίες εκφόρτωσης των ειδικών σωλήνων μεταφοράς φυσικού αερίου, προφανώς υπέστη ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ατύχημα έγινε υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες την ώρα που ο γερανός ξεφόρτωνε τους μεταλλικούς σωλήνες σε ένα άλλο σημείο, το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στα καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να τα ακουμπήσει και από την ηλεκτροπληξία να προκληθεί η φωτιά.

Η κατάστασή του άνδρα ήταν πολύ σοβαρή και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με εγκαύματα από το ηλεκτρικό ρεύμα που τον «χτύπησε» και οι γιατροί τον μετέφεραν εσπευσμένα στην εντατική.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έφτασαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης με πάνω από πέντε πυροσβέστες για την κατάσβεση.