ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για τον χαμό της 15χρονης μαθήτριας - Η ιατροδικαστική θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της

Θρήνος για τον χαμό της 15χρονης μαθήτριας - Η ιατροδικαστική θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της

Επί δύο ώρες οι γιατροί προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη μαθήτρια, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους και τους συμμαθητές της

Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 15χρονης μαθήτριας λυκείου που έχασε τη ζωή της ξαφνικά ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί στα Τρίκαλα, όπου βρισκόταν στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η ανήλικη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews, διασκέδαζε σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης μαζί με τους συμμαθητές της, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Άμεσα μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Τρικάλων, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή η 15χρονη κατέληξε.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων μίλησε στο Newsbomb.gr για το δυστυχές περιστατικό και ανέφερε ότι για να φανούν τα αίτια του θανάτου της αναμένεται η νεκροψία καθώς και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος του κοριτσιού.

Στη «1.17 τα ξημερώματα προσήλθε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα περιστατικά η 15χρονη με καρδιακή ανακοπή και μυδρίαση. Ξεκινήσαμε άμεσα να της κάνουμε ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια τη διασωληνώσαμε», είπε αρχικά ο γιατρός.

Μάλιστα, παρά τις επίμονες προσπάθειες δύο ωρών των γιατρών η νεαρή μαθήτρια δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή. «Παρουσίασε κοιλιακή μαρμαρυγή, απινιδώθηκε και της τοποθετήθηκε βηματοδότης, αλλά δυστυχώς το κορίτσι κατέληξε».

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, οι γονείς του κοριτσιού ενημερώθηκαν άμεσα, ωστόσο μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο η κοπέλα είχε ήδη καταλήξει. Στο πλευρό τους είναι ο ψυχολόγος του νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή, ενώ θα έχουν ενημέρωση και από τον ίδιο τον διοικητή του νοσοκομείου.

Σχετικές ειδήσεις