ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή - Εμβόλισε περιπολικό και καρφώθηκε σε ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή - Εμβόλισε περιπολικό και καρφώθηκε σε ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη έγινε σε οδηγό αυτοκινήτου που φέρεται να είναι διακινητής μεταναστών, και σύμφωνα με πληροφορίες, εμβόλισε περιπολικό και προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Σήμερα η μέρα στη Θεσσαλονίκη ξημέρωσε με χολιγουντιανή διάθεση, αφού πραγματοποιήθηκε κινηματογραφική καταδίωξη στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων με Μοναστηρίου.

Συγκεκριμένα, η καταδίωξη έγινε σε οδηγό αυτοκινήτου, που φέρεται να είναι διακινητής μεταναστών, και σύμφωνα με πληροφορίες, εμβόλισε περιπολικό και προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Από ότι φαίνεται, ο διακινητής, παρά το σήμα των αρχών για έλεγχο, δεν σταμάτησε, αλλά αντίθετα, άρχισε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα για να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει υλικές ζημίες, όπως επίσης και στο περιπολικό.

Να σημειωθεί, δε, ότι και λόγω της ώρας που συνέβη το περιστατικό δεν κυκλοφορούσε κόσμος στην περιοχή και άρα δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις