ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Λιποθύμησε ο πατέρας του μωρού που πέθανε στο αυτοκίνητο-Κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο

Άρτα: Λιποθύμησε ο πατέρας του μωρού που πέθανε στο αυτοκίνητο-Κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο

Ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα – Ένα παιδάκι 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο.

Δεν την χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην Άρτα, με ένα μωρό να «σβήνει» μέσα στο αυτοκίνητο, όπου το είχε ξεχάσει ο γονιός του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πατέρας του μωρού είναι περίπου 35 χρονών. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονται στο νοσοκομείο της Άρτας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού δεν άντεξε μπροστά στο βάρος αυτής της ασύλληπτης τραγωδίας και λιποθύμησε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος. Η μητέρα που ενημερώθηκε σε δεύτερο χρόνο για το τραγικό περιστατικό είναι και αυτή σε τραγική κατάσταση ενώ ζητάει συνεχώς από τον σύζυγό της εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Δείτε το βίντεο του Mega

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο artinos.gr, ο πατέρας του νεκρού βρέφους φέρει τα αρχικά Ζ.Κ.. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή έξω από το νοσοκομείο έχουν μαζευτεί συγγενείς της γυναίκας του και απειλούν ότι αν βγει ο πατέρας θα τον σκοτώσουν.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας καθώς πήγαινε στη δουλειά του είχε πάρει μαζί του και τη 5,5 μηνών κόρη του για να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο την ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει και να γυρίσουν σπίτι τους, τότε της είπαν πως το παιδί δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Σχετικές ειδήσεις