ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω για απόπειρα κλοπής

Θεσσαλονίκη: Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω για απόπειρα κλοπής

Θεσσαλονίκη: Να σημειώσουμε πως σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων των νεαρών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, που πρόκειται να υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Χειροπέδες σε πέντε ανήλικους πέρασαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Χαλκηδόνας στο νομό Θεσσαλονίκης, οι οποίοι πιάστηκαν «στα πράσα» την ώρα που προσπαθούσαν να κλέψουν εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί μπήκαν παράνομα στην εγκαταλελειμμένη οικία, όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, που κάλεσε τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τους ανήλικους.

Μετά από έλεγχο που έγινε στα πέντε άτομα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ποδήλατα, τα οποία δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς ήρθαν στην κατοχή τους, ενώ όπως προέκυψε από έρευνα των αρχών, ένα από αυτά είχε αφαιρεθεί από την κατοχή του ιδιοκτήτη του στις αρχές του μήνα, στον οποίο και αποδόθηκε.

Να σημειώσουμε πως σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων των νεαρών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, που πρόκειται να υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα τα δύο αδέρφια για τον θάνατο του 52χρονου

Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου επειδή τάιζε αδέσποτες γάτες