ΕΛΛΑΔΑ

Οργή στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία 52χρονου – Τι θα υποστηρίξουν οι Αρμένιοι δράστες

Οργή στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία 52χρονου – Τι θα υποστηρίξουν οι Αρμένιοι δράστες
InTime / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θεσσαλονίκη: Στα κάγκελα είναι η τοπική κοινωνία της Νεάπολης μετά τη δολοφονία 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών από δύο αδέλφια, με πρόσχημα το γεγονός ότι το θύμα τάιζε αδέσποτες γάτες.

Το μεσημέρι της Κυριακής (14/5) τα δύο αδέλφια, ηλικίας 40 και 42 ετών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι. Οι δύο κατηγορούμενοι είναι οι δράστες της δολοφονίας του 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Νεάπολη.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο διαπληκτισμός των δύο με το θύμα αφορούσε το γεγονός ότι τάιζε αδέσποτες γάτες, όμως, φαίνεται πως στην πραγματικότητα φέρονται να είχαν πρόβλημα με τη λειτουργία του γραφείου τελετών στη γειτονιά τους.

Ο δικηγόρος των δύο κατηγορούμενων απέδωσε το συμβάν «σε κακιά στιγμή», ενώ ο γιος του θύματος που μίλησε και στο Newsbomb.gr ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Ο πατέρας μου είχε ένα γραφείο τελετών στη Θεσσαλονίκη στη συμβολή των οδών Μαδύτου και Αγαθουπόλεως, βγήκε να ταΐσει τα γατάκια και εκείνη την ώρα περνούσαν οι δύο Αρμένιοι, οι οποίοι αρχικά φώναζαν στον πατέρα μου ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν. Οι συγκεκριμένοι άνδρες είχαν προβλήματα με αρκετούς στη γειτονιά και τακτικά έκαναν τσαμπουκάδες».

«Δεν είχε υπάρξει παλαιότερα αντίστοιχο περιστατικό ξυλοδαρμού με τον πατέρα μου, εκτός και αν δεν το γνωρίζω. Εκείνοι δεν ήθελαν να ανοίξουμε εκεί το γραφείο τελετών γιαυτό είχαν αυτή την εχθρική συμπεριφορά», συμπλήρωσε ο κ. Μιχαηλίδης.