ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Από τα αζήτητα στη διεκδίκηση από τους γονείς η 17χρονη Ιρλανδή

nosokomeio
ΑΡΧΕΙΟΥ

Τη νεαρή Ιρλανδή που φιλοξενείται εδώ και 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο της Πάτρας, διεκδικούν τώρα και οι δυο γονείς της

Ανατροπή στην υπόθεση της 17χρονης Ιρλανδής, η οποία είχε εξαφανιστεί και εντοπίστηκε στην Ακράτα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" της Πάτρας, όπου και παραμένει εδώ και περίπου 2 εβδομάδες.

Σύμφωνα με το Tempo24.News, για τη νεαρή, που ήταν στα «αζήτητα», ενδιαφέρθηκε τελικά ο πατέρας της ο οποίος βρίσκεται στην Ιρλανδία και ζήτησε να την πάρει από την Πάτρα. Μάλιστα εξεταζόταν το σενάριο οι τοπικές αστυνομικές αρχές να τη μεταφέρουν στη χώρα.

Ωστόσο την ίδια ώρα, την εξέλιξη πληροφορείται η μητέρα της που ζει στην Ισπανία και ενημερώνει πως θα έρθει η ίδια στην Πάτρα για να πάρει την κόρη της.

Υπενθυμίζεται πως η ιστορία της ανήλικης έγινε γνωστή όταν οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της και η Αστυνομία κινητοποιήθηκε για να την εντοπίσει. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρούν την 17χρονη στην περιοχή της Ακράτας. Μαζί της ήταν και ένας αμερικανός.

Τότε για την προστασία της αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας", έως ότου οι εισαγγελικές αρχές αποφανθούν για την μεταφορά της.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως παρότι οι δικοί της δήλωσαν την εξαφάνιση, στην συνέχεια κανείς τους δεν ενδιαφέρθηκε για το κορίτσι, μέχρι σήμερα που υπήρξε η παραπάνω εξέλιξη.

Πλέον τηρείται στάση αναμονής για το που θα μετακινηθεί η 17χρονη και από ποιον γονέα.