ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2023 - Σία Κοσιώνη: Ξέχασε τι ήθελε να πει από την κούραση

Εκλογές 2023 - Σία Κοσιώνη: Ξέχασε τι ήθελε να πει από την κούραση

««Τις… πώς το λένε; Με συγχωρείτε, από την κούραση κόλλησα!», είπε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη

Στο πλατό της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής για τις εκλογές «Η Ελλάδα αποφασίζει» εμφανίστηκε η Σία Κοσιώνη το βράδυ της Πέμπτης, 18 Μαΐου, με καλεσμένους τους εκπροσώπους των τεσσάρων από τις έξι κοινοβουλευτικές ομάδες. Ο λόγος για τον Άκη Σκέρτσο από τη Νέα Δημοκρατία, την Πόπη Τσαπανίδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Δημήτρη Μάντζο από το ΠΑΣΟΚ και τον Γιάννη Γκιόκα από το ΚΚΕ.

Αφού η πρώτη ώρα της εκπομπής ολοκληρώθηκε, η κούραση «χτύπησε» την πόρτα της Σίας Κοσιώνη, η οποία ξέχασε τι ήθελε να πει.

Ειδικότερα, απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Κύριε Μάντζο, να ξεκινήσω τώρα από εσάς καθώς, όπως είπα και πριν, τρώτε στενό μαρκάρισμα από παντού. Μοιάζει μάλιστα το ΠΑΣΟΚ να την πληρώνει δημοκοπικά αυτή την πίεση. Τουλάχιστον, σε όσες δημοσκοπήσεις βλέπω, υπάρχει μια συρρίκνωση των ποσοστών σας. Πιστεύετε ότι έχει αποδώσει αυτό το αφήγημα;».

Στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να θυμηθεί τι άλλο ήθελε να πει. «Τις… πώς το λένε; Με συγχωρείτε, από την κούραση κόλλησα! Έχουμε όλοι ρετάρει λίγο» πρόσθεσε, ξεσπώντας σε γέλια, η Σία Κοσιώνη απευθυνόμενη προς τον συνάδελφο της, Παύλο Τσίμα που βρισκόταν επίσης στο πολιτικό τραπέζι.