ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Μητέρα πέρασε ηρωίνη στο κρατητήριο - «Ήθελα να βοηθήσω το παιδί μου»

Βόλος: Μητέρα πέρασε ηρωίνη στο κρατητήριο - «Ήθελα να βοηθήσω το παιδί μου»
InTime News

Σε μία εντελώς απρόσμενη κίνηση προχώρησε μία μητέρα στο Βόλο.

Σε μία εντελώς απρόσμενη κίνηση προχώρησε μία μητέρα στη Μαγνησία. Λόγος γίνεται για μία μητέρα που επειδή αγχώθηκε μήπως ο 20χρονος γιος της περάσει στερητικό σύνδρομο, στο κρατητήριο όπου κρατούταν, αποφάσισε να περασει μικροποσότητα ηρωίνης μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Έτσι, δήλωσε τουλάχιστον στο gegonota.news η 44χρονη γυναίκα.


Ειδικότερα, ο 20χρονος, ο οποίος την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 θα περνούσε από ανάκριση καθώς τον βάραινε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα εγκληματικές πράξεις, φαίνεται πως είχε συλληφθεί για μπαράζ κλοπών.

Η 44χρονη μητέρα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με το γιο της φαίνεται πως δέχτηκε να του περάσει προχθές ηρωίνη, σε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 3,44 γραμμαρίων, στο κρατητήριο «για να μην πονάει».

Μάλιστα, ο νεαρός εχθές, Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή, η μητέρα του όμως κρατείται αντιμετωπίζοντας δίωξη για κακούργημα, και πιο συγκεκριμένα για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης. Και η ίδια με τη σειρά της πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

«Ήθελα να τον βοηθήσω. Το παιδί μου κλέβει για την δόση του, ζούμε μια αφόρητη κατάσταση», είπε με δάκρυα η μητέρα. Ο 20χρονος πριν λίγες ημέρες έκλεψε σε διάστημα 12 ωρών, έναν φούρνο, ένα μηχανάκι και ένα καφέ από όπου αφαίρεσε τάμπλετ και κινητά. Παράλληλα σε βάρος του εκκρεμούν τρεις ακόμα δικογραφίες για κλοπές από τον περασμένο Μάρτιο.

Να σημειωθεί, δε, πως οι αρχές στοχεύουν ο νεαρός χρήστης να τεθεί υπό παρακολούθηση σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης με εισαγγελική εντολή.

Σχετικές ειδήσεις