ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 2,5 ετών κοριτσιού – Διασωληνωμένο στην εντατική του ΠΑΓΝΗ

Χανιά: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 2,5 ετών κοριτσιού – Διασωληνωμένο στην εντατική του ΠΑΓΝΗ

Χανιά: Τι αναφέρει η τελευταία πληροφόρηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 2,5 ετών κοριτσιού που το πάτησε, κατά λάθος, ο πατέρας του με το όχημα του

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των γιατρών του ΠΑΓΝΗ που έχουν πέσει, κυριολεκτικά, πάνω στη δύσκολη περίπτωση του 2,5 ετών κοριτσιού που συνεχίζει να νοσηλεύεται, για 4η πλέον ημέρα, σε βαριά κατάσταση, στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, μετά το απίστευτα ατυχές και τραγικό συμβάν την Τρίτη (16/5) το πρωί.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η κατάσταση του 2,5 ετών παιδιού παραμένει κρίσιμη. Το παιδί είναι διασωληνωμένο, με τεχνητή υποστήριξη αναπνοής και η κλινική του κατάσταση είναι βαριά. Εκείνο που αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι» στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι γιατροί είναι η βαριάς μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση που έχει υποστεί.

Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΓΝΗ ακολουθεί τα πρωτόκολλα που απαιτούνται, ώστε να δοθεί η απαραίτητη υποστήριξη στο παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά το συμβάν.

Τραγικές φιγούρες φυσικά, οι γονείς του παιδιού που περιμένουν μια καλή είδηση από το ιατρικό επιτελείο, όπως φυσικά και ο κόσμος που παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Καβάλα: Πατέρας βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση

Ηράκλειο: Της έταξε το market pass και της πήρε από τον λογαριασμό πάνω από 5.000 ευρώ

Σεισμός στην Κρήτη: Εκτάκτως στον Δήμο Φαιστού ο Λέκκας - Ζουν με τον φόβο οι κάτοικοι