ΕΛΛΑΔΑ

Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Πότε θα βγει το Exit Poll και η πρώτη ασφαλής εκτίμηση

Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Πότε θα βγει το Exit Poll και η πρώτη ασφαλής εκτίμηση
Newsbomb.gr

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Πότε θα γίνουν γνωστά τα Exit Polls των τηλεοπτικών καναλιών και πότε θα δοθεί η πρώτη ασφαλής εκτίμηση από τη Singular Logic για τους νικητές και τους ηττημένους της βραδιάς.

Σε λιγότερο από ένα 24ωρο, η Ελλάδα θα προσέλθει στις κάλπες για τις Εκλογές 2023. Οι Έλληνες του εξωτερικού από το Σάββατο (20/5) ασκούν τα εκλογικά τους δικαιώματα, με τις προετοιμασίες στα εκλογικά τμήματα να είναι πυρετώδεις για τη μεγάλη βραδιά.

Το Newsbomb.gr, η μεγαλύτερη ειδησεογραφική ιστοσελίδα στην Ελλάδα, όπως σε κάθε εκλογική «μάχη» θα μεταδώσει έγκαιρα και έγκυρα αποτελέσματα για τις Εκλογές 2023.

Η ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης για όλα τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα Εκλογών 2023 LIVE από το Newsbomb.gr

Πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, το Newsbomb.gr θα ενημερώσει με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο, τις αντιδράσεις από τα κόμματα και τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας.

Με τη βαριά ευθύνη της πρωτιάς σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, η δημοσιογραφική και συντακτική ομάδα του Newsbomb.gr είναι έτοιμη να κερδίσει και αυτή τη μάχη, της ενημέρωσης για τις Εκλογές 2023.

Από την ώρα που θα ανοίξουν οι κάλπες, σήμερα Κυριακή 21 Μαΐου, και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι το κλείσιμό τους, οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ του Newsbomb.gr θα βρίσκονται σε εκλογικά τμήματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στόχος είναι να μεταφέρουν όλο το κλίμα και τις τάσεις από τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων αλλά και τα αποτελέσματα και τις αντιδράσεις των υποψήφιων σε αυτά.

Exit Polls 2023: Τι ώρα θα μεταδοθεί

Το Newsbomb.gr στις 19:00 θα μεταδώσει πρώτο τα Exit Polls 2023 των δημοσκοπικών εταιρειών, όπως και την πρώτη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, τα επίσημα αποτελέσματα και τις πολιτικές εξελίξεις που θα «πυροδοτηθούν».

Το exit poll θα διεξαχθεί από κοινού από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB HELLAS A.E., Pulse και GPO. Το exit poll θα διενεργηθεί για λογαριασμό των καναλιών Mega (συνεργάζεται με τη Metron Analysis), Open (συνεργάζεται με την ΜRB), Star (συνεργάζεται με την GPO), Alpha (συνεργάζεται με την Alco), ΑΝΤ1 (συνεργάζεται με τη Marc) και ΣΚΑΪ (συνεργάζεται με την Pulse), ενώ στο κοινό exit poll θα συμμετέχει η ΕΡΤ και το Action24.

Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Στις 20:30 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση

Από τις 19:01 η ροή αποτελεσμάτων των εκλογών θα είναι συνεχής για κάθε σημείο της Ελλάδας με τον μαραθώνιο της ενημέρωσης να συνεχίζεται στη διάρκεια της νύχτας αλλά και τη Δευτέρα.

«Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι ασφαλές, +-0.5%. Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 20:30 θα έχουμε μία καλή ενσωμάτωση και θα μπορέσουμε να πάμε σε μία ασφαλή εκτίμηση», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο γενικός διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος.

Σε ό,τι αφορά το «κομμάτι των σταυρών» θα υπάρχει εικόνα στις 12:00 ή 1:00 π.μ., ανέφερε.

Αποτελέσματα εκλογών από τον Έβρο μέχρι το Καστελλόριζο, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες και μέχρι να υπάρξει 100% ενσωμάτωση, θα φτάνουν στην οθόνη σας με ένα κλικ στο Newsbomb.gr.

Newsbomb.gr, για να γνωρίζεις αμέσως ό, τι σκάει και στις Εκλογές 2023.

Σχετικές ειδήσεις

Πού ψηφίζω - Βρείτε το εκλογικό τμήμα σας με ένα κλικ

Εκλογές 2023: Πώς ψηφίζω χωρίς ταυτότητα - Ποια εναλλακτικά έγγραφα μπορούν να έχουν οι πολίτες

Εκλογές 2023: Από την απλή αναλογική στην ενισχυμένη – Τι σημαίνουν οι δύο όροι