ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας στο 2,5 ετών κοριτσάκι - «Καλό ταξίδι άγγελέ μου»

Χανιά: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας στο 2,5 ετών κοριτσάκι - «Καλό ταξίδι άγγελέ μου»

Ανείπωτος πόνος στα Χανιά για το κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών που έφυγε από τη ζωή - Ραγίζει καρδιές το αντίο της μητέρας της μικρής

Θρήνος δίχως τέλος για το κοριτσάκι ηλικίας 2,5 ετών από την Κίσσαμο Χανίων, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά καθώς ο πατέρας του το παρύσυρε άθελα του με το αγροτικό του όχημα κάνοντας όπισθεν.

Η άτυχη μικρή υπέκυψε στα τραύματά της, σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ.

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί, σύμφωνα με το iraklionews.gr, αποχαιρέτησε το παιδί της μέσα κι από τα social media, με μια μαντινάδα και μια φωτογραφία του παιδιού.

«Εζήλεψέ σε η παναγιά

Για άγγελο σε πήρε

Απ’ τη δική μου αγκαλιά

Που αγάπη μόνο είχε…

Εζήλεψέ με κι ο θεός

Με τέτοιο κοπελούδι

Πριν επρολάβει να φανεί

Και να γενεί λουλούδι…»

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου «έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων» ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Πως έγινε το τραγικό συμβάν

Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, σε περιοχή της Κισάμου Χανίων όταν ένας πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει.

Δυστυχώς, δεν είδε πως πίσω από το όχημα βρισκόταν το 2,5 ετών κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άτυχο κοριτσάκι μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο Χανίων.

«Δεν την είδα» λέει ο πατέρας του κοριτσιού

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, ο 48χρονος επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, όταν παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν:

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα».

Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια.

Γείτονες μιλούν για το περιστατικό

Την ίδια ώρα γείτονες της οικογένειας μίλησαν για το συμβάν στην τηλεόραση του STAR: «Αυτό ήταν πίσω, το παιδί από το αυτοκίνητο και δεν το πήρε είδηση. Δεν το κατάλαβε ο πατέρας κι έκανε όπισθεν και το χτύπησε. Ένα 4Χ4 αγροτικό. Εμείς όλοι σοκαριστήκαμε. Είναι αμαρτία μικρό παιδάκι να χαθεί για το τίποτα», ανέφερε ένας εξ αυτών

«Οι συγγενείς όλοι έχουν φύγει και βρίσκονται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο. Έχουμε τρελαθεί όλοι… 2,5 χρονών παιδάκι. Ό,τι χειρότερο, δεν υπάρχουν λέξεις να πεις κάτι για αυτό», δήλωσε ένας άλλος.

Σχετικές ειδήσεις