ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα ντοκουμέντα που οδήγησαν τις Αρχές στις δύο συλλήψεις

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα ντοκουμέντα που οδήγησαν τις Αρχές στις δύο συλλήψεις

«Κλειδί» για την πορεία των ερευνών δυο επίμαχα καρέ από τη στιμή της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Το βιντεοληπτικό υλικό το οποίο επεξεργάστηκαν ενδελεχώς οι Αρχές και μέσα από αυτό οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των δύο προσώπων που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, το οποίο παρουσιάσε τα σχετικά ντοκουμέντα, πρόκειται για δύο καρέ από κάμερες ασφαλείας που κατάφεραν οι αστυνομικοί να απομονώσουν και να διαπιστώσουν ότι υπάρχει μία συνάφεια στη μηχανή των δραστών που μόλις είχαν εκτελέσει τον δημοσιογράφο και στο βανάκι που ανήκει σε εταιρεία καθαρισμού.

Οι αστυνομικές Αρχές μελέτησαν επί ώρε τα ευρήματα και συνέδεσαν τα κομμάτια του «παζλ» ώστε να εντοπίσουν τη σύνδεση ανάμεσα στα δύο οχήματα

Το κουβάρι ξετυλίχθηκε πλήρως όταν τελικά διαπιστώθηκε πως το βανάκι ήταν έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ και την προηγούμενη της δολοφονίας.

Έτσι, λοιπόν, αντιλήφθηκαν πως τα δύο αυτά άτομα μπορεί να σχετίζονται με τη δολοφονία Καραϊβάζ, έδωσαν όλα τα στοιχεία στον ανακριτή και σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι είναι προφυλακισμένοι.