ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γαλάτσι βρέθηκε ο 29χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Διόνυσο

Στο Γαλάτσι βρέθηκε ο 29χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Διόνυσο
Χαμόγελο του παδιού

Πολίτης αφού είδε την ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε τις αρχές όταν αναγνώρισε τον 29χρονο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε πως ο 29χρονος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 22 Μαΐου 2023 στο Γαλάτσι, και έτσι η περιπέτεια του 29χρονου Βύρωνα Μπασάτη έληξε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της οργάνωσης τον 29χρονο εντόπισε «ευαισθητοποιημένος συμπολίτης» ο οποίος άμεσα όταν τον αναγνώρισε ειδοποίησε την αστυνομία.

Να σημειωθεί πως για την εξαφάνισή του 29χρονου είχε κινητοποιηθεί και η ειδική εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης «Θανάσης Μακρής» από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα στοιχεία του 29χρονου είχαν δημοσιοποιηθεί από το «Χαμόγελο του Παιδιού» πριν από δύο 24ωρα, ύστερα και από αίτημα της οικογένειας του.

«To "Χαμόγελο του Παιδιού" θα βρίσκεται κοντά στον Μπασάτη Βύρωνα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται, τέλος, ότι «η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται».

Σχετικές ειδήσεις