ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του

Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του

Χαλκιδική: Το 8χρονο παιδί βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του, όταν ο πατέρας του την πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αποσωληνώθηκε το 8χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε από τα σκάγια του πατέρα του, ο οποίος δολοφόνησε τη μητέρα του μπροστά στα μάτια του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στην Χαλκιδική.

Ο 8χρονος θα χρειαστεί να παραμείνει λίγες ακόμα ημέρες στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Το αγοράκι τραυματίστηκε στο χέρι και στο πρόσωπο από τον πυροβολισμό που δέχτηκε η μητέρα του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγές αναφέρουν επίσης ότι το παιδί θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς χθες οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από το μάτια, στη μύτη και στον λαιμό του.

Η κατάσταση του παιδιού, σύμφωνα με τον διευθυντή της παιδοχειρουργικής κλινικής, Γ. Τσικόπουλο, είναι σταθερή, ωστόσο ο 8χρονος φέρει αρκετά σοβαρά τραύματα, καθώς όλο του το σώμα είναι γεμάτο σκάγια από την καραμπίνα του πατέρα του.

«Το χεράκι του είναι θρύψαλα»

Ο κ. Τσικόπουλος, μιλώντας στο Star, σημείωσε ότι «το χεράκι του είναι θρύψαλα. Έχει έλλειμμα δέρματος, μυών, τενόντων και κυρίως έχει υποστεί διατομή το ωλένιο νεύρο». πρόσθεσε ότι, σήμερα θα γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσης του παιδιού. Ο ίδιος είπε ότι, τα τραύματα στο σώμα του θα αντιμετωπιστούν και θα θεραπευθούν, ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο και με τα τραύματα της ψυχής του. «Αμφιβάλλω προσωπικά αν τα ψυχικά του τραύματα θα μπορέσουν να επουλωθούν. Όταν συνέλθει θα πέσει πάνω του όλο το ψυχιατρικό team για να το βοηθήσουν», υποστήριξε.

Το 8χρονο παιδί, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του, όταν ο πατέρας του την πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Επί πέντε ώρες το παιδί βρισκόταν μόνο μέσα στο σπίτι με τους νεκρούς γονείς τους, περιφερόμενο από δωμάτιο σε δωμάτιο, χωρίς να μπορεί να φωνάξει βοήθεια. Το παιδί βρήκε σε κατάσταση σοκ, στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας του ο παππούς του, ο οποίος και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις