ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Σκοτώθηκε ακαριαία ο 33χρονος στο Καρπενήσι - Είχε γίνει πατέρας πριν 10 μέρες

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Σκοτώθηκε ακαριαία ο 33χρονος στο Καρπενήσι - Είχε γίνει πατέρας πριν 10 μέρες
Θρήνος στο Καρπενήσι
Eurokinissi

Καρπενήσι: Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου για 33χρονο πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος «χτυπήθηκε» από ρεύμα υψηλής τάσης κατά τη διάρκεια εργασιών - Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο άτυχος άνδρας ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να «κεραυνοβοληθεί» από ρεύμα και να χάσει τη ζωή του.

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος ενός 33χρονου, γνωστού επαγγελματία στην του Καρπενησίου. Σύμφωνα με όσα είπε στο Newsbomb.gr o δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο 33χρονος την ώρα που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες με γερανοφόρο όχημα και προσπαθούσε να ανελκύσει ένα φορτίο στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας ακούμπησε σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα ο χειριστής να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

«Ο 33χρονος ξεφόρτωνε υλικά οικοδομών από τον γερανό του, τότε ο γερανός ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πεθάνει επί τόπου», είπε ο κ. Σουλιώτης στο Newsbomb.gr.

Ο 33χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, είχε παντρευτεί το 2022 και πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

«Ήταν ένα ευγενέστατο παιδί, ήταν από μία αγαπητή οικογένεια, είχε παντρευτεί πέρυσι ενώ πριν από δέκα μέρες είχε γίνει πατέρας», ανέφερε ο δήμαρχος Καρπενησίου στο Newsbomb.gr.

Ο δήμος Καρπενησίου ενημέρωσε για το θλιβερό συμβάν και προς τιμήν του προχώρησε στην ακύρωση συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για το Hellas Rally Raid. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε μια λιτή εκδήλωση στο Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Σχετικές ειδήσεις

Θρήνος στο Καρπενήσι: Κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα 33χρονος στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας