ΕΛΛΑΔΑ

Εργατικό δυστύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος - Νεκρός χειριστής γερανού

Πέραμα
Το πτερύγιο καταπλάκωσε τους εργαζόμενους
902.gr

Τραγωδία στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν, ο ένας θανάσιμα, κατά την εκτέλεση εργασιών στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Από τους τραυματίες, ένας 47χρονος χειριστής γερανού μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Ένας ακόμα 47χρονος που τραυματίστηκε στο πόδι (κάταγμα) νοσηλεύεται στο Τζάνειο και κατά τα άλλα είναι καλά στην υγεία του, καθώς και ένας 43χρονος, τραυματίας στο κεφάλι, που νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι βρίσκονταν σε σκαλωσιά για να τοποθετήσουν ένα πτερύγιο στην προπέλα πλοίου. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε η σκαλωσιά, με αποτέλεσμα το πτερύγιο να καταπλακώσει τους εργαζόμενους και να χτυπήσει πιο σοβαρά τον 47χρονο που έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο βρίσκεται και το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, στο σημείο έγιναν προσπάθειες επαναφοράς του άτυχου 47χρονου πριν ακόμα φθάσει το ασθενοφόρο, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Επιχειρήθηκε ΚΑΡΠΑ και από το πλήρωμα του ασθενοφόρου, ενώ η προσπάθεια συνεχίστηκε και στο καρδιολογικό. Τα ακριβή αίτια θανάτου διερευνώνται.

Ο 47χρονος που τραυματίστηκε στο πόδι, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται ανησυχητική.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικές ειδήσεις