ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 43χρονου αστυνομικού - «Έχασα τη μισή ζωή μου»

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 43χρονου αστυνομικού - «Έχασα τη μισή ζωή μου»

«Ήταν ένα τέλειο παιδί» - Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του άτυχου 43χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στη Λεωφόρο Κατεχάκη.

Ανείπωτος είναι ο θρήνος για τον θάνατο του 43χρονου αστυνομικού ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Κατεχάκη, το βράδυ της Πέμπτης.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 22.30 το βράδυ, στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού (ρεύμα προς Ηλιούπολη). Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο πατέρας του άτυχου43χρονου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» για τον ξαφνικό χαμό του γιου του. «Έχασα τη μισή ζωή μου. Ήταν ένα τέλειο παιδί. Συνεπής και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στα 23χρόνια που υπηρετούσε», ήταν τα σπαρακτικά του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Πήγε να κάνει αυτοψία σε ένα τροχαίο και τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Έκαναν προσπάθεια για ανάνηψη αλλά δεν έγινει τίποτα».

Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε τον αστυνομικό - «Δεν τον είδα ποτέ»

Ο 33χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 43χρονο αστυνομικό χθες (01.06.2023) στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη συνελήφθη.

Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν «Δεν τον είδα ποτέ», καθώς στο συγκεκριμένο σημείο που έγινε το δυστύχημα η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω της στροφής.

Ο άτυχος άνδρας μετά την παράσυρσή του μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου, παρά την προσπάθεια των γιατρών, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.