ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Καβάλα: Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 68χρονη - Νέα αυτοψία ιατροδικαστή

Δολοφονία στην Καβάλα: Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 68χρονη - Νέα αυτοψία ιατροδικαστή

Εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος στην Καβάλα - Ανάστατη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο της 68χρονης: «Ήταν μια γυναίκα μάλαμα»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον θάνατο της 68χρονης γυναίκας στο Ποδοχώρι Καβάλας, ο οποίος μέχρι στιγμής αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η άτυχη γυναίκα, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, εντοπίστηκε νεκρή πολύ κοντά στο ποιμνιοστάσιό της, από τον ανιψιό της το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Ιουνίου.

Αρχικά ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια, αλλά έπειτα από την ιατροδικαστική εξέταση, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.

Οι Αρχές μάλιστα εστιάζουν ακόμη και σε συγγενικά πρόσωπα τα οποία δεν αποκλείεται να κληθούν και μέσα στη μέρα ώστε να καταθέσουν.

Παρήλληλα, σήμερα Κυριακή (4/6), βρέθηκε στο ποιμνιοστάσιο του θύματος ο ιατροδικαστής, για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία. Έμεινε για μια περίπου ώρα στον τόπο του εγκλήματος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα εικόνες από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 68χρονη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας:

«Ήταν μια ήσυχη γυναίκα»

Όπως έγινε γνωστό, η 68χρονη ζούσε στο Ποδοχώρι με τον σύζυγό της. Ήταν αγαπητή στον κόσμο που την περιγράφει ως «μια γυναίκα ταλαιπωρημένη, μια γυναίκα μάλαμα».

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Κοινοτάρχη της περιοχής Χρήστου Διαμαντίδη ο οποίος μιλώντας στο Τhesstoday.gr έκανε λόγο μια ήσυχη γυναίκα, που φρόντιζε πάντα για την οικογένεια της και δεν δημιουργούσε διενέξεις. «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», ανέφερε.

Ανήσυχοι οι κάτοικοι - «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου είναι τρομοκρατημένοι, καθώς υποψιάζονται πως ο δράστης μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά τους. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», δηλώνει κάτοικος του χωριού.