ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του - Στη ΜΕΘ το θύμα

Ηράκλειο: Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του - Στη ΜΕΘ το θύμα
Πηγή φωτό: ekriti.gr

Ηράκλειο: Mε πολλαπλές μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα και στα άνω άκρα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η 36χρονη η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύντροφο της

Φρίκη προκαλεί το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το οποίο έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουνίου, στο Ηράκλειο στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά.

Στο αιματηρό επεισόδιο, ενεπλάκησαν ένας 36χρονος και η σύντροφό του.

Το ζευγάρι είχε ένα καυγά, για προσωπικούς τους λόγους, και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο 36χρονος τραυμάτισε την 36χρονη σύντροφό του με μαχαίρι και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η 36χρονη κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Ο δράστης αφού μαχαίρωσε την 36χρονη αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς όμως δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς την είχαν σβήσει οι γονείς του δράστη που διαμένουν στο πάνω διαμέρισμα.

Το θύμα και ο δράστης μετεφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr, η 36χρονη φέρει πολλαπλές μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα και στα άνω άκρα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, με πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή της, ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος φέροντας ελαφρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.