ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2023 - Η πιο... άνετη υποψήφια: «Δεν διάβασα καθόλου - Έβγαινα και ξενυχτούσα»

Πανελλήνιες 2023 - Η πιο... άνετη υποψήφια: «Δεν διάβασα καθόλου - Έβγαινα και ξενυχτούσα»

Πανελλήνιες 2023: Απαράμιλλη... ειλικρίνεια από τη νεαρή μαθήτρια του 1ου Λυκείου Βριλησσίων λίγο πριν μπει στο εξεταστικό κέντρο

Μπορεί οι περισσότεροι υποψήφιοι των Πανελληνίων να είναι γεμάτοι άγχος, λίγο πριν την έναρξη της εξέτασης, ωστόσο υπάρχουν κι εκείνοι που αντιμετωπίζουν την περίσταση με... ιδιαίτερη ψυχραιμία.

Έτσι και η νεαρή Ιωάννα, μαθήτρια του 1ου Λυκείου Βριλησσίων, η οποία δήλωσε στην κάμερα του Newsbomb.gr και τον Χάρη Γκίκα ότι δεν έχει προετοιμαστεί όπως θα ήθελε για τη «δοκιμασία» των εξετάσεων.

«Δεν διάβασα καθόλου, γιατί όλη τη χρονιά... πολλές εξόδους, ξενύχτια και τέτοια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε παρόμοια κατάσταση και η φίλη της, Φλώρα, η οποία δεν μπόρεσε να αφιερώσει πολύ χρόνο στο διάβασμα όπως λέει. «Ήμουν πόρτα σε κλαμπ οπότε δεν είχα πολύ χρόνο. Μια χαρά, ο θεός μαζί μας», δήλωσε.

Όσο για τον νεαρό Θεοχάρη ο οποίος ετοιμαζόταν να εξεταστεί στα Μαθηματικά είπε ότι στοχεύει τουλάχιστον σε ένα 5. «Για το 5 πάμε… άγχος δεν έχω. Στα επόμενα μαθήματα πάμε να γραψουμε καλύτερα», είπε στην κάμερα του Newsbomb.gr.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου, οι μαθητές των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες Μαθηματικά, Αρχαία Ελληνικά και Βιολογία.

Σχετικές ειδήσεις