ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: «Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και όλη η ζωή της» - Τι λέει ο αδελφός της 68χρονης

Καβάλα: «Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και όλη η ζωή της» - Τι λέει ο αδελφός της 68χρονης

Καβάλα: Από τη νεκροψία - νεκροτομή προέκυψε ως αιτία θανάτου η εσωτερική αιμορραγία, μετά από δυνατά χτυπήματα που δέχθηκε στο σώμα της

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο ποιμνιοστάσιό της στην Καβάλα.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, από την νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε ως αιτία θανάτου η εσωτερική αιμορραγία, μετά από δυνατά χτυπήματα που δέχθηκε στο σώμα της, ενώ ως χρόνος θανάτου έχει προσδιοριστεί γύρω στις 5 με 6 το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου.

Το αρχικό σενάριο της εγκληματικής ενέργειας φαίνεται πλέον πιο περίπλοκο, καθώς στο σημείο που βρέθηκε η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε ένα πολύ επιθετικό κριάρι, με βάρος μεγαλύτερο των 70 κιλών, που έχει ως αποτέλεσμα να εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο τα τραύματα της 68χρονης να προήλθαν από ενδεχόμενη επίθεση από το ζώο.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Star μίλησε ο αδελφός της εκλιπούσης, ο οποίος αρχικά είπε ότι περιμένει τις απαντήσεις από την αστυνομία, σχετικά με το εάν για τον θάνατο της αδελφής του ευθύνεται το κριάρι ή ανθρώπινο χέρι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η γυναίκα είχε μαρτυρικό θάνατο, όπως μαρτυρική ήταν και η ζωή της δίπλα στον σύζυγό της, τον οποίο κατηγορεί ότι την κακοποιούσε.

«Η αδελφή μου ήταν ήπιων τόνων άνθρωπος, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, όμως καθ' όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου της, με τον σύζυγό της είχαν προβλήματα. Την απειλούσε, τη χτυπούσε, την φόβιζε. Με έπαιρνε μια φορά τον μήνα τηλέφωνο και μου έλεγε έλα πάρτην θα τη σκοτώσω. Εγώ το γνώριζα όμως, ότι ήταν εκείνης της στιγμής» λέει ο αδελφός της 68χρονης.

«Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι της, όμως μετά από συζητήσεις με συγγενείς επέστρεφε. Το ήξεραν όλοι τι τραβούσε στη ζωή της. Είτε είναι ανθρωποκτονία, είτε είναι από κάποιο ζώο, ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και όλη η ζωή της», συμπληρώνει.

Στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος επιμένει ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Όπως εξηγεί, η 68χρονη βρέθηκε σε απόσταση από τον στάβλο τέτοια, που δεν θα μπορούσε να την είχε εκτοπίσει το κριάρι.

Παράλληλα σημειώνει ότι τα τραύματα που έφερε η σύζυγός του δεν μπορεί να έγιναν από ζώο και πως κρύβεται ανθρώπινο χέρι πίσω από τον θάνατό της, παρόλαυτα δεν γνωρίζει εάν η 68χρονη είχε διαφορές με κάποιον που θα οδηγούσαν σε τέτοια κατάληξη.