ΕΛΛΑΔΑ

Χριστίνα Σούζη: Πώς έγινε το τροχαίο και αναποδογύρισε το όχημά της

Χριστίνα Σούζη: Πώς έγινε το τροχαίο και αναποδογύρισε το όχημά της

Η Χριστίνα Σούζη διακομίστηκε σε νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η κατάσταση της υγείας βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Το τροχαίο που είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, είναι σοκαριστικό. Η ίδια κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τι όχημά της με ελαφρά τραύματα, παρά το γεγονός ότι το Ι.Χ που οδηγούσε αναποδογύρισε και σύρθηκε για 20 -30 μέτρα στη λεωφόρο Κηφισίας, χθες, 8 Ιουνίου 2023, το απόγευμα.

Βίντεο από την στιγμή του τροχαίου παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και είναι πραγματικά δηλώτικό για το πόσο σοβαρό ήταν το ατύχημα.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», είπε η Χριστίνα Σούζη στην εκπομπή Live News.

Πώς έγινε το τροχαίο;

Η Χριστίνα Σούζη οδηγεί στη μεσαία λωρίδα και δεξιά μπροστά της κινούταν ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Τα δύο Ι.Χ αυτοκίνητα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό στον δρόμο.

Η Χριστίνα Σούζη, μάλιστα, φαίνεται να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Την μετεωρολόγο απεγκλώβισε από το αυτοκίνητο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η Χριστίνα Σούζη διακομίστηκε σε νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η κατάσταση της υγείας βρίσκεται εκτός κινδύνου. Η αγωνία της ήταν μη χτύπησε κανένας άλλος άνθρωπος, είπε η ίδια στο Mega.

Η γνωστή μετεωρολόγος εξήγησε ότι ετοιμαζόταν να στρίψει για να παρκάρει και μάλλον το αυτοκίνητό της βρήκε στο κράσπεδο στη διαχωριστική.

Πώς αναποδογύρισε το όχημα;

Τη δική του εκτίμηση για το πώς έγινε το τροχαίο και αναποδογύρισε το όχημα της Χριστίνας Σούζη έδωσε στο Live News ο μηχανολόγος Γιώργος Καραμέρης.

«Στην αρχή του βίντεο φαίνεται, αλλά όχι ξεκάθαρα, ότι το αυτοκίνητο τουμπάρει με το να σηκώσει τη δεξιά του πλευρά. Επίσης, φαίνεται σε μία φωτογραφία ότι η αριστερή πλευρά είναι ανέπαφη, το οποίο σημαίνει πως ότι προκάλεσε την εκτροπή του αυτοκινήτου θα ήρθε από μπροστά δεξιά», εξήγησε μετά την εξέταση των βίντεο ντοκουμέντων του τροχαίου.

Σχετικές ειδήσεις