ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Νεκρός 34χρονος σε τροχαίο – Πήρε σβάρνα 2 αυτοκίνητα και χτύπησε σε τοίχο

Ηράκλειο: Νεκρός 34χρονος σε τροχαίο – Πήρε σβάρνα 2 αυτοκίνητα και χτύπησε σε τοίχο
Eurokinissi

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα στην Παλαιά Εθνική οδό στο ύψος του Κοκκίνη Χάνι, στον νομό Ηρακλείου.

Μία νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο της Κρήτης τα ξημερώματα της Παρασκευής με έναν νέο ακόμα άνθρωπο να χάνει τη ζωή του στο Ηράκλειο.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα στην Παλαιά Εθνική οδό στο ύψος του Κοκκίνη Χάνι, στο νομό Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τo ekriti.gr, ένα αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 34χρονος άνδρας, εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να προσκρούσει σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια το όχημα χτύπησε σε τοιχίο και έπειτα ανετράπη. Αυτό είχε ως συνέπεια ο 34χρονος οδηγός να σκοτωθεί. Παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός ου.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και μία κοπέλα 22 ετών η οποία έφερε ελαφρά τραύματα.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης μία 52χρονη γυναίκα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου.

Το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε μία γυναίκα από τη Γαλλία με συνέπεια η άτυχη 52χρονη να βρει ακαριαίο θάνατο.