ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Δώρα και γράμματα στέλνει ο 53χρονος μέσα από τη φυλακή

Σεπόλια: Δώρα και γράμματα στέλνει ο 53χρονος μέσα από τη φυλακή

Σεπόλια: Αμετανόητος ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η έρευνα για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια μετά και τις οκτώ νέες συλλήψεις, ο βασικός κατηγορούμενος στέλνει δώρα και γράμματα σε φίλους και γείτονες από τις φυλακές των Γρεβενών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o βασικός κατηγορούμενος παραμένει αμετανόητος, παρόλο που έχουν προφυλακιστεί 30 άντρες για τη φρικιαστική υπόθεση, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν γείτονες και πολλοί από αυτούς πελάτες του.

Ο βασικός κατηγορούμενος περίπου 9 μήνες μετά, επιμένει στους αρχικούς ισχυρισμούς του και δε ζητά ούτε μια συγγνώμη από αυτό το παιδί. Αντιθέτως, επιμένει να δηλώνει αθώος.

Αυτό φαίνεται από τα γράμματα και τα δώρα που στέλνει μέσα από τη φυλακή. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star αποτυπώνονται τα ρολόγια που φτιάχνει με καλαμάκια και τις αφιερώσεις που κάνει στα δώρα που στέλνει στους δικούς του.

Μαζί με τα δώρα έστειλε και γράμματα, τέσσερις σελίδες το καθένα. Το έστειλε περίπου σε πέντε άτομα και γράφει: «Είμαι αθώος. Δεν είμαι βιαστής. Δεν είμαι μαστροπός. Δεν υπάρχουν στοιχεία»

«Το μόνο λάθος μου είναι ότι πήγα με τη 12χρονη. Στη φυλακή εργάζομαι, πηγαίνω στην εκκλησία και με αγαπάνε όλοι. Η αλήθεια θα βγει στο φως» γράφει ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης στα γράμματά του.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: «Έχω τη γυναίκα μου» - Τι αποκάλυψε η 12χρονη για πρώην αστυνομικό διοικητή

Σεπόλια: Στη φυλακή οι 7 από τους 8 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: «Την είχε δασκαλέψει πολύ καλά» - Τι λέει η μητέρα της 12χρονης