ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 26χρονος δικυκλιστής στο Αγρίνιο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 26χρονος δικυκλιστής στο Αγρίνιο
Φωτογραφία Αρχείου

Αγρίνιο: Η μοτοσικλέτα του νεαρού άνδρα εξετράπη της πορείας της στη γέφυρα του Αχελώου και ανετράπη με τον νεαρό οδηγό να τραυματίζεται θανάσιμα.

 

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 26χρονο δικυκλιστή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας agrinionews.gr το δυστύχημα συνέβη όταν η μοτοσικλέτα του νεαρού άνδρα εξετράπη της πορείας της στη γέφυρα του Αχελώου και ανετράπη με τον νεαρό οδηγό να τραυματίζεται θανάσιμα.

Η Τροχαία Αγρινίου ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, καθώς πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται μέχρι αυτή την ώρα, αναφέρουν ότι προηγήθηκε σύγκρουση με προπορευόμενο όχημα. Ο 26χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Η κηδεία του αδικοχαμένου νέου θα γίνει το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Στράτου με την τοπική κοινωνία σοκαρισμένη με το τραγικό γεγονός.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων. Ειδικότερα, ένας 26χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας μοτοσικλέτα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. Από τους αστυνομικούς διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».