ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Τραγική σύμπτωση η διπλή αυτοκτονία των αστυνομικών

Κρήτη: Τραγική σύμπτωση η διπλή αυτοκτονία των αστυνομικών

Οι αυτοκτονίες των δύο αστυνομικών στο Λασίθι δείχνουν να μην σχετίζονται μεταξύ τους αλλά να πρόκειται για μια τραγική σύμπτωση

«Παγωμένη» η Κρήτη με τις δύο αυτοκτονίες των αστυνομικών, οι οποίοι βρέθηκαν απαγχονισμένοι με διαφορά λίγων μόλις ωρών. Η τοπική κοινωνία αλλά και οι οικογένειές τους δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος 35χρονος αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε ελαιώνα στην περιοχή Εσταυρωμένος της Σητείας. Το άψυχο σώμα του εντόπισε κάτω από μία ελιά ο ιδιοκτήτης του χωραφιού που έτυχε να μεταβεί στο σημείο, όταν ξαφνικά αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα και ειδοποίησε τις αρχές. Ο πρώτος αυτός αστυνομικός υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ, ωστόσο είχε πάρει αναρρωτική άδεια μακράς διάρκειας και είχε ταξιδέψει στο νησί.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά στον θάνατο ενός άλλου συνομήλικου αστυνομικού, με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο Νομό Λασιθίου, αυτή τη φορά όμως στην περιοχή Καλό Χωριό του Αγίου Νικολάου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε φτάσει στο νησί με μετάθεση και υπηρετούσε σε αστυνομική υπηρεσία του Λασιθίου. Το μεσημέρι αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στη ζωή του, επιλέγοντας αντίστοιχα τον απαγχονισμό.

Σύμφωνα με το MEGA, μετά από έρευνες των Αρχών, οι δύο αυτοκτονίες των αστυνομικών δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους και έτσι φαίνεται να πρόκειται για μια δραματική σύμπτωση.

Και οι δύο αντιμετώπιζαν ωστόσο προβλήματα υγείας.