ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας: Σοβαρό τροχαίο με νταλίκες - Έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο για 7 ώρες

Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας: Σοβαρό τροχαίο με νταλίκες - Έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο για 7 ώρες

Σφοδρή σύγκρουση δύο νταλικών σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τετάρτη (14/6) στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο 169,4 χλμ στο ύψος της Άγναντης και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σφοδρή σύγκρουση με τις δύο νταλίκες σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έκλεισε στο ρεύμα προς Αθήνα μέχρι το πρωί. Το τροχαίο ατύχημα έγινε στο 169,4 χλμ στο ύψος της Άγναντης στο ρεύμα προς Αθήνα και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η μία νταλίκα έπεσε στο πίσω μέρος της άλλης και τα δύο οχήματα σύρθηκαν μαζί για αρκετά μέτρα. Αποτέλεσμα ήταν κυριολεκτικά «να κολλήσουν» και να χρειαστούν πάνω από έξι ώρες για να απομακρυνθούν από το δρόμο που έκλεισε στο σημείο εντελώς για την κυκλοφορία.

Μέχρι τις 07:00 το πρωί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα, διεξαγόταν από παρακαμπτήριους, με τα οχήματα να βγαίνουν πριν τον Άγιο Κωνσταντίνο και να εισέρχονται στον ΑΘΕ και πάλι από τον κόμβο του Λογγού.

Σημειώνεται ότι ήταν το δεύτερο τροχαίο, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, με την εμπλοκή δύο νταλικών στην εθνική οδό.