ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: Απόπειρα δολοφονίας καταγγέλλει κτηνοτρόφος - Σκοτεινή βεντέτα

Πήλιο: Απόπειρα δολοφονίας καταγγέλλει κτηνοτρόφος - Σκοτεινή βεντέτα

Καταγγελία για πυροβολισμούς και απόπειρα δολοφονίας ενός 47χρονου στο μαντρί

Οι διαφορές σε κτηματικά ζητήματα ανάμεσα σε δύο κτηνοτρόφους στο Δήμο Νοτίου Πηλίου έχουν μετατραπεί σε «βεντέτα», και ένας 47χρονος κτηνοτρόφος κατήγγειλε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του από έναν 72χρονο συνάδελφό του.

Πιο συγκεκρειμένα, ο 47χρονος κατήγγειλε πως πυροβολήθηκε από τον γείτονά του το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 και ότι γλίτωσε καθαρά από τύχη αφού τα σκάγια δεν τον πέτυχαν.

Ο 72χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται τα πάντα κατηγορηματικά. Επιπλέον, κατηγορείται και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023.

Να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι ο 72χρονος αρνείται πως την Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, βρισκόταν στα κτήματα και πυροβόλησε στο πάνελ από το οποίο είναι κατασκευασμένο το μαντρί του γείτονά του, με κυνηγετικό όπλο, τα σκάγια άφησαν ίχνη στο πάνελ.

Πάντως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του 72χρονου δεν βρέθηκε κυνηγετικό όπλο και δεν οδηγεί αυτοκίνητο. Από την άλλη ο 47χρονος καταγγέλλει πως είχε πυροβοληθεί πάλι με όπλο πριν δέκα χρόνια από τον 72χρονο και αφου παρέμεινε 10 μέρες στη ΜΕΘ, σώθηκε.

Σχετικές ειδήσεις