ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος πιλότου: «Δεν έχω συναντήσει τον κατηγορούμενο»

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος πιλότου: «Δεν έχω συναντήσει τον κατηγορούμενο»
EUROKINISSI.

«Δεν έχω λάβει ακόμη γνώση της δικογραφίας», υποστήριξε η νέα δικηγόρος του συζυγοκτόνου πιλότου.

Σήμερα (16/06), η νέα –διορισμένη από το δικαστήριο– νομική εκπρόσωπος του συζυγοκτόνου πιλότου, Όλγα Γαροφαλάκη, γνωστοποίησε ότι δεν έχει συναντήσει τον κατηγορούμενο μέχρι τώρα και πως δεν έχει λάβει ακόμη γνώση της δικογραφίας, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Η ενημέρωσή μου για την υπόθεση είναι μονάχα μέσα από τις εφημερίδες και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο συνάδελφός μου, κύριος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε ότι εξακολουθεί να εκπροσωπεί τον κύριο Αναγνωστόπουλο. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι εμάς μάς διόρισε το δικαστήριο, εξαιτίας της παραίτησης των συνηγόρων. Τώρα άκουσα ότι ο κατηγορούμενος δεν θα δεχθεί τον διορισμό μας», τόνισε αρχικά και προσέθεσε πως «αποδέχθηκα τον διορισμό, προκειμένου να βοηθήσουμε την εξέλιξη της διαδικασίας. Είναι μία δίκη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι ένορκοι, οι μάρτυρες, η οικογένεια, όλοι σέρνονται στα δικαστήρια εδώ και μήνες και αυτή η διαδικασία πρέπει να προχωρήσει».

«Φυσικά, κλήθηκα ως συνήγορος του κυρίου Αναγνωστόπουλου και έτσι θα μετέχω στη διαδικασία εφόσον και εκείνος το εγκρίνει. Φυσικά και θα τον συναντήσουμε. Αν ο κατηγορούμενος αρνηθεί τον διορισμό μας από τώρα, θα γνωρίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να μελετήσουμε πολύ τη δικογραφία, ώστε να προετοιμασθούμε για την παρουσία μας στα δικαστήρια», σημείωσε η Όλγα Γαροφαλάκη και στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι «δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει», μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις