ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: Βίντεο ντοκουμέντο - Οι ναυαγοσώστες προσπαθούν να ανασύρουν την σορό του 50χρονου

Λευκάδα: Βίντεο ντοκουμέντο - Οι ναυαγοσώστες προσπαθούν να ανασύρουν την σορό του 50χρονου

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στη Λευκάδα και συγκεκριμένα στην παραλία Κάθισμα καθώς ένας 50χρονος από τη Ρουμανία που είχε πάει με τη σύζυγό του για μπάνιο βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό.

Η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια κύματα, ωστόσο ο 50χρονος και η σύζυγός του αποφάσισαν να βουτήξουν με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα ορμητικά κύματα και ο άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα οι ναυαγοσώστες της παραλίας είχαν προειδοποιήσει το ζευγάρι να μην μπει για μπάνιο γιατί είναι επικίνδυνα. Όμως δεν τους άκουσαν.

Δεν κατάφερε να τον σώσει ο ναυαγοσώστης

Σύμφωνα με το ilefkada.gr, οι ναυαγοσώστες έδωσαν μάχη για τη σωτηρία τους καθώς βούτηξε για να τους σώσουν καταφέρνοντας όμως να βγάλουν έξω μόνο τη σύζυγό του και δυστυχώς το πτώμα του 50χρονου Ρουμάνου να το χτυπούν τα κύματα χωρίς να μπορέσει κανένας να πλησιάσει.

Για αρκετή ώρα κανένας δεν μπορούσε να πλησιάσει το πτώμα του άτυχου τουρίστα λόγω των τεράστιων κυμάτων και αποφασίσθηκε να πετάξει ελικόπτερο για να βοηθήσει. Ωστόσο στη συνέχεια το κύμα ξέβρασε το πτώμα του άτυχου άνδρα στη στεριά και έτσι ακυρώθηκε και η πτήση του ελικοπτέρου το οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δείτε φωτογραφία:

Δείτε επίσης στο βίντεο που ακολουθεί τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των δύο ναυαγοσωστών, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους πάλευαν με τα κύματα για να φτάσουν μέχρι το πτώμα του άτυχου άνδρα που πνίγηκε στο Κάθισμα, ώστε να τον βγάλουν στην ακτή.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Πανδαιμόνιο στη δίκη για την ανθρωποκτονία του Γιώργου Ξυδάκη

Όλυμπος: Θρήνος για τον 43χρονο που βρέθηκε νεκρός - Ήταν εμπειρος οδηγός φαραγγιών

Νεκρός σε τροχαίο ο δήμαρχος του Δοξάτου Δράμας, Θέμης Ζεκερίδης - Πώς έγινε το δυστύχημα