ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Στραγγαλισμό δείχνουν τα πρώτα ευρήματα στην άτυχη Αναστάζια

Κως: Στραγγαλισμό δείχνουν τα πρώτα ευρήματα στην άτυχη Αναστάζια

Κως: Πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ως πιθανότερη αιτία θανάτου της 27χρονης από την Πολωνία τον στραγγαλισμό

Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στην εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία.

Η άτυχη κοπέλα είχε εξαφανιστεί πριν από έξι μέρες. Η σορός της βρέθηκε σήμερα το απόγευμα σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Αλυκές, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συναντηθεί και είναι και ο βασικός ύποπτος.

Π΄ρωτες πληροφορίες από την την εξέταση του ιατροδικαστή που κλήθηκε στην περιοχή, αναφέρουν πως ο θάνατος της ήταν ασφυκτικός, πιθανότερη αιτία ο στραγγαλισμός.

Την Δευτέρα 19/6 αναμένεται να μεταφερθεί η σορός στη Ρόδο για την ιατροδικαστική εξέταση.

Να μην βρεθεί ποτέ η σορός της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε τελικά νεκρή το απόγευμα της Κυριακής στην Κω, ήθελε ο δράστης ή ακόμα και οι δράστες που κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

Σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, πεταμένη στον υδροβιότοπο στις Αλυκές και καλυμμένη με κλαδιά.

Το σημείο είναι γεμάτο χόρτα, όπως ήταν και τα παντελόνι του εκείνη την ημέρα που τον είδε ο γείτονάς του να τρέχει σε πανικό. Ο κλοιός δεν σφίγει απλά, αλλά έχει «πνίξει» τον συλληφθέντα. όλα τα στοιχεία δείχνουν ένα πρόσωπο.

Εκείνον που την είδε για τελευταία φορά. Εκείνον που παραδέχθηκε ότι ήρθε σε επαφή μαζί της , προσβάλλοντας τη μνήμη της υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της.

«Ήταν μεθυσμένη, δεν την είδα ξανα απο τότε» είπε ο φερόμενος δράστης.Το ερώτημα είναι αν ήταν ο μόνος που είχε εμπλοκεί στην υπόθεση ή αν υπήρχαν και άλλοι που τον βοήθησαν.

Ο εντοπισμός πτώματος δυσχαιρένει τη θέση του και διευκολύνει τη θέση της ανακρίτριας. Σε λίγες ώρες απο τώρα ο συλληφθείς θα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών για να δώσει απαντήσεις.

Σημειώνεται ότι η άτυχη Αναστάζια είχε έρθει στη χώρα μας να εργαστεί και να βγάλει κάποια χρήματα για να βοηθήσει τον εαυτό της και την οικογένεια της.

Ακολουθεί βίντεο από το σημείο όπου ανέσυραν τη σορό της 27χρονης:

Σχετικές ειδήσεις