ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Μπαράζ δημοσιευμάτων από πολωνικά ΜΜΕ για την 27χρονη Αναστάζια

poloni

Κως: Η άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του πολωνικού Τύπου

Ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στη Κω, απασχόλει τα πολωνικά ΜΜΕ, τα οποία εδώ και μέρες κρατούν στα πρωτοσέλιδά τους την πορεία των ερευνών από τις ελληνικές αρχές με ανταποκρίσεις για την υπόθεση.

Μετά, την είδηση του εντοπισμού της σορού της άτυχης 27χρονης, τα πολωνικά δημοσιεύματα με εκτενείς αναφορές στα σημερινά πρωτοσέλιδά τους, δίνουν συνεχώς τα νεότερα.

«Η υπόθεση του θανάτου της Anastasia Rubińska θα διερευνηθεί από τους ερευνητές του Βρότσλαβ » γράφει το πολωνικό wroclaw.pl, προαναγγέλοντας εμπλοκή των πολωνικών δικαστικών αρχών.

Tο nczas.com με τίτλο « Πώς πέθανε η 27χρονη Αναστασία; Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν» ανέφερε ότι «νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια. Ο αδερφός και ο σύντροφος της γυναίκας μίλησαν».

Το tuwroclaw.com αναφέρεται στον 32χρονο ύποπτο από το Μπαγκλαντές ενώ στο πρωτοσέλιδό του, ο τίτλος είναι: «Η Αναστασία βασανίστηκε. Ήταν ένας αγωνιώδης θάνατος».

Στο ίδιο μήκος κύματος το kozaczek.pl: «Η εξαφάνιση της Αναστάζια με καταγωγή το Βρότσλαβ», ενώ το goniec.pl γράφει ότι «Μια Πολωνή που εξαφανίστηκε στην Ελλάδα είναι νεκρή. Βρέθηκε πτώμα».