ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

panelladikes
ΑΡΧΕΙΟΥ

Πανελλήνιες 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων μπαίνει στις 29 Ιουνίου μετά τη 1 το μεσημέρι, καθώς ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων.Οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν, εκτός από τα σχολεία, και στο https://results.it.minedu.gov.gr/ και θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με τη νέα διαδικασία μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Χθες Παρασκευή έκλεισε η ειδική εφαρμογή όπου οι υποψήφιοι μπορούσαν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες , θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η υποβολή Μηχανογραφικού και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου θα γίνει κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι υποψήφιοι που είχαν δηλώσει συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 και παραπέμπονται στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, θα μπορέσουν να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας και να καταθέσουν μηχανογραφικό μετά τις επαναληπτικές εξετάσεις.