ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Με καθυστέρηση ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία σε τρία εκλογικά τμήματα

Αιτωλοακαρνανία: Με καθυστέρηση ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία σε τρία εκλογικά τμήματα
Eurokinissi

Αιτωλοακαρνανία: Με μικρά προβλήματα στην περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Με μικρά προβλήματα στην περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, όπως διευκρίνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, «με καθυστέρηση ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία σε ένα εκλογικό τμήμα της ορεινής Ναυπακτίας διότι παρουσίασε βλάβη το αυτοκίνητο του δικαστικού αντιπροσώπου».

Επίσης, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, «με καθυστέρηση ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία και σε άλλα δύο εκλογικά τμήματα στην Αιτωλοακαρνανία, λόγω αργοπορίας των δικαστικών αντιπροσώπων».

Πάντως, όπως τόνισε η Μαρία Σαλμά, «όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονται πλέον στις θέσεις τους, η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Με απουσίες στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής αρκετά εκλογικά τμήματα

Πολλά είναι τα προβλήματα σε εκλογικά τμήματα στα οπαία δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Το γεγονός παρακωλύει την εκλογική διαδικασία και που αναμένεται να έχει ως αποτέλεσμα και την καθυστέρηση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων αφού κλείσουν οι κάλπες.

Πάντως ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει δικαίωμα να ζητήσει από πολίτες, οι οποίοι προσέρχονται να ψηφίσουν να καθίσουν και να γίνουν μέλη της εφορευτικής επιτροπής.