ΕΛΛΑΔΑ

Μαραθώνος: Θλίψη για τον νεκρό εθελοντή πυροσβέστη

Μαραθώνος: Θλίψη για τον νεκρό εθελοντή πυροσβέστη

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα της Ραφήνας και του Νέου Βουτζά ο θάνατος σε τροχαίο του εθελοντή πυροσβέστη.

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινότητα της Ραφήνας και του Νέου Βουτζά έπειτα από τον θάνατο εθελοντή πυροσβέστη που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε, σύμφωνα με το rpn.gr, το βράδυ της Κυριακής, όταν το όχημα του Δαμιανόγλου συγκρούστηκε, μετωπικά, με άλλο όχημα στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος του Πυροσβεστικού Σταθμού Νέου Βουτζά.

Ο θάνατος του εθελοντή πυροσβέστη στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά - Προβαλίνθου σόκαρε γνωστούς και φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με μηνύματα στα social media.

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας ανέφερε: «Δεν ήταν ένας από εμάς. Ήταν παραπάνω από εμάς. Ήταν Εθελοντής. Παλληκάρι μου, Φίλε μου, αντίο, αιωνία σου η μνήμη».

Ο κοινοτικός σύμβουλος Γραμματικού Δήμου Μαραθώνα, Σπύρος Ζαγάρης έγραψε χαρακτηριστικά: «Με αυτή την φωτογραφία με αποχαιρέτησες σήμερα βιαστικές να φύγεις. Αδερφέ μου σε ευχαριστώ για όλα ήσουν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που συνεχώς ήσουν δίπλα μου, καλό παράδεισο».

Από την πλευρά του, ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μάνδρας Ειδυλλίας «Πατέρας», έγραψε στο Facebook: «Αδερφέ μας Δαμιανόγλου Κυριάκος καλό παράδεισο. Αδέρφια του Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου κουράγιο…».

Συλλυπητήρια έστειλε και η ομάδα στο facebook «Πυρκαγιά Ενημέρωση»: «Από όλη την ομάδα και σελίδα Πυρκαγιά Ενημέρωση συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυριάκου Δαμιανόγλου».