ΕΛΛΑΔΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Σεξιστική η επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη, στοχοποιεί και εμένα ο Τζήμερος»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Σεξιστική η επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη, στοχοποιεί και εμένα ο Τζήμερος»

Δηλωτικά τα όσα είπε η επικεφαλής της Πλευσης Ελευθερίας. Ζωή Κωνσταντοπούλου για την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Katerina» με την Κατερίνα Καινούργιου και τα όλα είπε ήταν αποκαλυπτικά.

Η σεξιστική η επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε θέση απέναντι στα όσα είπε ο Θάνος Τζήμερος για την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη λέγοντας ότι «Είναι άκρως σεξιστική επίθεση. Τη γνωρίζω από όταν ήμασταν συμμαθήτριες. Θα κριθεί πολιτικά για το έργο της και αυτό που θα κάνει σε αυτό το νεοσύστατο υπουργείο»

«Το να στοχοποιείται ένας άνθρωπος για την οικογενειακή του κατάσταση και οτιδήποτε προσωπικό είναι εντελώς άστοχο. Θα πεις ''ένα μαιευτήρας αν δεν έχει παιδιά δεν μπορεί να συνδράμει τις γυναίκες να κάνει;''. Έχω δεχτεί ανάλογη επίθεση, όταν ήμουν επικεφαλής της όλης προσπάθειας για την αποκάλυψη της Λίστας Λαγκάρντ, ο κύριος Βενιζέλος που τον εξέταζα μου είπε ''σας εύχομαι να τεκνοποιήσετε'' και τον ρώτησα ''γιατί'' και μου είπε ''έτσι, σας εύχομαι να τεκνοποιήσετε''»

«Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να στοχοποιείς έναν άνθρωπο για αυτό», τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Έχει μία σημασία το ποια ελευθεριότητα αισθάνονται κάποιοι να κανιβαλίζουν. Εννοείται ότι οι αξιολογήσεις των προσώπων πρέπει πάντοτε να είναι επί πολιτικού, επί του προσωπικού μόνο όταν αυτό επηρεάζει το πολιτικό. Σε κάθε περίπτωση η προσωπική και οικογενειακή κατάσταση ενός ατόμου δεν μπορεί να είναι κριτήριο για την πορεία τους, είτε την επαγγελματική είτε την πολιτική», κατέληξε σχετικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Διαμαντοπούλου δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό της

«Δεν έχει υπάρξει προηγούμενο, 15 μέρες προεκλογικά να χτυπιέται ένα κόμμα. Χτυπηθήκαμε ανηλεώς. Καλούνται 4 άτομα από τα 222 παντού για τις υποτιθέμενες καταγγελίες, ενώ αυτό που κατήγγειλαν το είχαν υπογράψει, το είχαν συμφωνήσει, είχαν υπογράψει την υποψηφιότητά τους και το είχαν κάνει όλα τα άλλα κόμματα», είπε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με τις 4 αποχωρήσεις από το κόμμα στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

«Δεν καλούνταν οι δικοί μας υποψήφιοι, σταμάτησαν να καλούν και εμένα και η μόνη εισερχόμενη πληροφορία για την «Πλεύση Ελευθερίας» επί 15 μέρες ήταν αρνητική δημοσιότητα στην πιο κρίσιμη εκλογική στιγμή».

«Αυτό, βεβαίως, έστρεψε και έναν κόσμο που άκουγε όλη αυτή τη μαυρίλα σε άλλες επιλογές για τι οποίες δεν ήξερε καλά - καλά τι ήταν. Έτσι περάσαν κάτω από το ραντάρ και τους «Σπαρτιάτες» και άλλες καταστάσεις».

«Εδώ όμως υπάρχει ένα ζήτημα ηθικής. Είναι εντελώς ανήθικο άτομα τα οποία γνώριζαν, είχαν συμφωνήσει, και τα δύο από αυτά δεν είχαν καν ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιες το Μάιο, δεν έκαναν ούτε μία ανάρτηση στο Facebook ότι συμμετέχω στα ψηφοδέλτια. Η κυρία Διαμαντοπούλου έλειπε στην Μπανγκόγκ, δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό της».

Μάλιστα η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε σχετικά με την κυρία Διαμαντοπούλου ότι «εκ των υστέρων βλέποντας ότι έχει πάρει ψήφους ήρθε να διεκδικήσει αυτό που νομίζουν δηλαδή τα προνόμια και τα χρήματα. Εμείς δεν έχουμε αυτή την προσέγγιση.

«Έχω στάξει αίμα για την Πλεύση Ελεθερίας εδώ και 7 χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι που έχουμε πορευτεί μαζί το έχουμε κάνει όχι για να κατακτήσουμε προνόμια και να πάρουμε λεφτά. Έχουμε δώσει από το αίμα μας και θα δώσουμε κι άλλο γιατί αυτό που θέλουμε έιναι να φέρουμε τουςε πολίτες στο επίκεντρο» κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σχετικές ειδήσεις