ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ερωτική αντιζηλία πίσω από την υπόθεση και εκβίασης και απαγωγής 30χρονου

Θεσσαλονίκη: Ερωτική αντιζηλία πίσω από την υπόθεση και εκβίασης και απαγωγής 30χρονου

Σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη που αφορά, κατά περίπτωση, τις πράξεις της απόπειρας αρπαγής, της εκβίασης, της βαριάς σωματικής βλάβης, της απειλής και της παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ερωτική αντιζηλία κρύβεται πίσω από την υπόθεση εκβίασης και απόπειρας αρπαγής με θύμα έναν 30χρονο.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.

Τα πέντε άτομα που συμμετείχαν στην υπόθεση, μεταξύ αυτών και μια 26χρονη που διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν με το θύμα, ταυτοποιήθηκαν.

Ήταν περίπου μέσα του περασμένου Ιανουαρίου όταν ξεκίνησαν όλα όταν τρεις εκ των εμπλεκόμενων, καθ’ υπόδειξιν της 26χρονης, απειλώντας με άσκηση σωματικής βίας τον 30χρονο επιχειρηματία - θύμα απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Μάλιστα, τις ίδιες απειλές επανέλαβαν και τηλεφωνικά, αξιώνοντας τα χρήματα.

Λίγα, όμως, 24ωρα αργότερα η κατάσταση πήρε διαφορετική τροπή, και βασικά χειρότερη, όταν σε περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, οι δράστες ασκώντας βία και απειλώντας με όπλο έβγαλαν τον 30χρονο από το αυτοκίνητό του και επιχείρησαν να τον επιβιβάσουν σε δικό τους όχημα.

Ωστόσο, το θύμα κατάφερε να διαφύγει και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Έπειτα, ο 30χρονος επικοινώνησε με τις Αρχές καταγγέλλοντας όσα προηγήθηκαν, και αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία που αφορά, κατά περίπτωση, τις πράξεις της απόπειρας αρπαγής, της εκβίασης, της βαριάς σωματικής βλάβης, της απειλής και της παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σχετικές ειδήσεις