ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Φάρσα με πράσινα μπαλόνια και ύμνο... ΠΑΣΟΚ σε «gender reveal» πάρτι

Κρήτη: Φάρσα με πράσινα μπαλόνια και ύμνο... ΠΑΣΟΚ σε «gender reveal» πάρτι

Κρήτη: Αντί να μάθουν το φύλο του μωρού τους άκουσαν τον ύμνο του... ΠΑΣΟΚ 

Με χιούμορ, πολλή αγάπη και διάθεση για πειράγματα αντιμετώπισαν οι κολλητοί φίλοι ενός ζευγαριού στο Αρκαλοχώρι Κρήτης το πάρτι όπου σκοπός ήταν να γίνει η αποκάλυψη του φύλου του μωρού (baby shower) ενός ζευγαριού.

Το ζευγάρι σίγουρα θα θυμάται καιρό τη φάρσα που ετοίμασαν οι φίλοι τους. Μάλιστα ο γαμπρός έπεσε μέσα στην πισίνα μόλις είδε μπροστά του αντί για ροζ ή μπλε... πολλά πράσινα μπαλόνια, τα οποία φυσικά και δεν αποκάλυπταν το φύλο του μωρού.

Την ίδια στιγμή οι φίλοι του ζευγαριού είχαν αλλάξει τα μπλε μπαλόνια με πράσινα, είχαν ανάψει καπνογόνα και τραγουδούσαν όλοι μαζί το «Καλημέρα ήλιε», το τραγούδι του Μάνου Λοΐζου που έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητο των Ελλήνων ως ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ.

Η μέλλουσα μητέρα, πιο ψύχραιμη, πανηγύριζε παρέα με τους φίλους ενώ μόλις βγήκε ο σύζυγος της από την πισίνα, τον πλησίασε και του εξήγησε τί είχε συμβεί με την πλάκα που ετοίμασαν οι φίλοι για τους ίδιους.

Όλα συνέβησαν σε σπίτι στο Αρκαλοχώρι το βράδυ των εκλογών με τα πειράγματα να συνεχίζονται αφού οι φίλοι διεξήγαγαν... exit poll ανάμεσα στους 50 συγγενείς και φίλους που είχαν μαζευτεί να γιορτάσουν όλοι μαζί το αγοράκι που έρχεται στον κόσμο τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Οι παρευρισκόμενοι λοιπόν ψήφισαν ποιο πιστεύουν ότι θα είναι το φύλο του μωρού και στις 7:00 μ.μ ακριβώς, όταν δηλαδή ανακοινώθηκε και το επίσημο exit poll για τις εκλογές 2023, οι φίλοι άνοιξαν την αυτοσχέδια "κάλπη" με το δικό τους exit poll: 27 άτομα πίστευαν ότι το φύλο του μωρού είναι αγόρι ενώ 19 κορίτσι!

«Δεν έκανε αυτοδυναμία το αγόρι στο δικό μας exit poll. Έπρεπε να συνεργαστεί και με άλλα φύλα!» αναφέρει με σαρκαστική διάθεση ένας φίλος του ζευγαριού στο Cretalive.

Πηγή: Cretalive