ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Ο 20χρονος σκοτώθηκε στο ίδιο σημείο με τον αδερφό του - Η μακάβρια «προφητική» ανάρτηση

Κορινθία: Ο 20χρονος σκοτώθηκε στο ίδιο σημείο με τον αδερφό του - Η μακάβρια «προφητική» ανάρτηση
Ο άτυχος Σπύρος Κολλιόπουλος.
Facebook

Θρήνος στο Βέλο Κορινθίας – Η τραγική οικογενειακή ιστορία 

Ξεπερνάει τα όρια της τραγωδίας η ιστορία του 20χρονου Σπύρου Κολλιόπουλου από το Βέλο Κορινθίας που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα, στον παραλιακό δρόμο, στο ύψος του Περιγιαλίου.

Όλα συνέβησαν όταν ο νεαρός οδηγός του δικύκλου (που επέβαινε και ο Σπύρος), υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί και να τραυματιστεί θανάσιμα ο 20χρονος.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ο 20χρονος Σπύρος Κολλιόπουλος είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια τον αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα στο ίδιο περίπου σημείο και πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή και την μητέρα του.

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου για τον θάνατο του αδερφού του:

"Άντρακι μου, από εδώ και πέρα θα είμαι και Γιάννης και Σπύρος..Καλό παράδεισο αδερφέ μου,αιώνια η μνήμη σου".

Τα αίτια για το τραγικό συμβάν διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Η ανάρτηση του δημάρχου του Βέλου Κορινθίας:

Ο άτυχος νέος, ήταν αθλητής της ομάδας του Άρη Βοχαϊκού, η οποία τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook.

"Η οικογένεια του Άρη Βοχαικου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Κολλιοπουλου. Τα πολλά λόγια είναι περιττά σε τέτοιες καταστάσεις.
Σπύρο ήρθες για πολύ λίγο αλλά πρόλαβες να γίνεις ένας από μας. Καλό ταξίδι αδερφέ μας και καλό παράδεισο. ?", γράφει η ανάρτηση της ομάδας.

Σχετικές ειδήσεις