ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Μπαράζ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα

Φθιώτιδα: Μπαράζ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα
lamiareport.gr

Φθιώτιδα: Μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σε Καμένα Βούρλα και Ράχες

Κυριακή με θερμοκρασίες που θύμιζαν καύσωνα και οι παραλίες της Φθιώτιδας γέμισαν κόσμο.

Αυτό φαίνεται ότι περίμεναν και οι «ποντικοί» για να «χτυπήσουν» σε αυτοκίνητα προσδοκώντας στην ανεύρεση χρημάτων ή άλλων χρήσιμων αντικειμένων.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, γύρω στις 3 το μεσημέρι σημειώθηκε το πρώτο «χτύπημα» στα Καμένα Βούρλα σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο πίσω από το ξενοδοχείο «Γαλήνη» πλησίον του Ι.Ν. του Αγίου Παντελεήμονα.

Αφαίρεσαν βαλίτσα με ρούχα, που φαίνεται ότι δεν τους κάλυψε για αυτό αποπειράθηκαν να ανοίξουν κι άλλα δύο οχήματα πλην όμως δεν τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά τις 5 το απόγευμα ξεκίνησαν τα «χτυπήματα» στις Ράχες και κρίνοντας από τη διαφορά στην ώρα και τον τρόπο, φαίνεται ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Έσπασαν τα τζάμια σε δύο αυτοκίνητα, το ένα στο πάρκινγκ δίπλα στα μπαρ στην ανατολική παραλία και το άλλο στο δρόμο για το Φάρο μετά τον Αι-Γιάννη. Επίσης παραβίασαν πόρτα ΙΧΕ σε χώρο λίγο πιο πάνω από την παραλία στο λιμάνι.

Στις δύο περιπτώσεις αφαίρεσαν βαλίτσες με ρούχα, στο ένα όμως βρήκαν μέσα και δύο λαπ-τοπ που έκαναν επίσης φτερά. Τέλος από το τρίτο όχημα έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι γενικά όλα τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα σε σημεία με αρκετό αν όχι πολύ, κόσμο και σε ώρες που υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση στις δύο κωμοπόλεις.

Οι κλοπές καταγγέλθηκαν στα οικεία Αστυνομικά Τμήματα Καμένων Βούρλων και Στυλίδας που διενεργούν την προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Ίος: Ο ένας 18χρονος Ιρλανδός έπαθε ανακοπή όταν έμαθε για τον θάνατο του φίλου του

Θεσσαλονίκη: Γάτα προκάλεσε φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ – Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Η ταινία που είχε «προβλέψει» τον σερβιτόρο μέσα στο νερό στη Ρόδο πριν από 40 χρόνια