ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: «Φρακαρισμένος» λόγω τροχαίου ο Κηφισός - Μποτιλιάρισμα σε πολλούς δρόμους της Αττικής

Κίνηση τώρα: «Φρακαρισμένος» λόγω τροχαίου ο Κηφισός - Μποτιλιάρισμα σε πολλούς δρόμους της Αττικής

Κίνηση: Δύσκολη ημέρα για τους οδηγούς που κινούνται στο Λεκναπεδίο – Πού παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις

Δύσκολη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για τους οδηγούς των οχημάτων που κινούνται στο οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας καθώς πέρα από τις υψηλές θερμοκρασίες παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις σε πολλές κεντρικές αρτηρίες του οδικού δικτύου.

Μέχρι στιγμής οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις παρατηρούνται στον Κηφισό, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο. Συγκεκριμένα τα οχήματα είναι φρακαρισμένα στην κάθοδο από το ύψος της Λυκόβρυσης έως και το ύψος του Περιστερίου. Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης και στο κομμάτι από το ύψος του Αγ. Ιωάννη στου Ρέντη έως και την έξοδο για Πειραιά. Σημειώνεται ότι πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε τροχαίο στο ύψος της Λένορμαν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Αντίστοιχα, στην άνοδο του Κηφισού παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στο τμήμα από Περιστέρι έως και το ύψος των Αγ. Αναργύρων.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στη Λ. Κηφισίας κατά τμήματα τόσο στην άνοδο έως και στην κάθοδο. Κίνηση παρατηρείται επίσης και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται επίσης τα οχήματα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Ποσειδώνος από έως την Μαρίνα Φλοίσβου έως και την παραλία του Αγ. Κοσμά.

Δείτε στους χάρτες που ακολουθούν που παρατηρούνται οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις:

Διαβάστε επίσης:

Σε σοβαρή κατάσταση 40χρονη με στρεπτόκοκκο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν στον διάλογο με την Ελλάδα «δεν θέλει την παρέμβαση τρίτων χωρών»

Ο Γερμανός πρέσβης... δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα - Ποια παραλία τον «μάγεψε»