ΕΛΛΑΔΑ

Επιτέλους… αποκλιμάκωση του κυκλοφοριακού στην Αττική – Τι αναφέρει ειδικός στο Newsbomb.gr

Επιτέλους… αποκλιμάκωση του κυκλοφοριακού στην Αττική – Τι αναφέρει ειδικός στο Newsbomb.gr
EUROKINISSI.

Σε ποιους δρόμους της Αττικής εντοπίζεται υποχώρηση της κίνησης και πού οφείλεται το γεγονός, σύμφωνα με τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμωνα Λογοθέτη.

Ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμωνας Λογοθέτης, επισημαίνει σε ποιους δρόμους της Αττικής εντοπίζεται υποχώρηση της κίνησης και πού οφείλεται το γεγονός, μιλώντας στο newsbomb.gr.

Ο κ. Λογοθέτης τόνισε αρχικά ότι «η αισθητή μείωση της κίνησης οφείλεται στο “κύμα” αναχωρήσεων από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς η περίοδος των διακοπών –με τις πρώτες άδειες των εργαζομένων– έχει ήδη αρχίσει. Ο αριθμός των κάτοικων που έχει ταξιδέψει εκτός Αθηνών δεν είναι μετρήσιμος, αλλά θεωρείται ικανός ώστε να περιορίσει τις πρωινές συμφορήσεις, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα σχολεία είναι κλειστά», σε επικοινωνία με το newsbomb.gr.

«Οι συμφορήσεις κατά τις πρωινές ώρες αιχμής έχουν μετατραπεί σε αυξημένες κυκλοφορίες. Στους δρόμους που παραμένει η συμφόρηση το πρωί είναι ο Κηφισός, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας στο ανοδικό ρεύμα και στο ύψος του Περιστερίου, στην κάθοδο. Ακόμη, η κίνηση παραμένει αυξημένη στο κέντρο της Αθήνας· στη Βασιλίσσης Αμαλίας, τη Σταδίου, τη Φιλελλήνων και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης», σημείωσε ολοκληρώνοντας.

Σχετικές ειδήσεις