ΕΛΛΑΔΑ

Ράχες: Διπλή τραγική ιστορία πίσω από την τραγωδία - Καταδικασμένος για δολοφονία ο 55χρονος

Ράχες: Διπλή τραγική ιστορία πίσω από την τραγωδία - Καταδικασμένος για δολοφονία ο 55χρονος
Lamia Report

Ράχες: Δύο τραγικές ιστορίες πίσω από τον διπλό πνιγμό ενός 55χρονου και μίας 65χρονης το πρωί της Παρασκευής. Καταδικασμένος για δολοφονία ανήλικης ήταν ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, ενώ προσπαθούσε να σώσει τη χαροκαμένη μάνα που πνίγηκε και αυτή.

Μία διπλή τραγική ιστορία κρυβόταν πίσω από την τραγωδία της Παρασκευής στις Ράχες Φθιώτιδας. Ήταν 10:30 όταν μία γυναίκα έκανε μπάνιο κοντά στο λιμανάκι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τότε, ένας 55χρονος που έπινε καφέ σε παρακείμενο κατάστημα, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε για να τη σώσει. Δυστυχώς δεν κατάφερε να ανασύρει τη γυναίκα από το νερό και μάλιστα έχασε και αυτός τη ζωή του, σε μία διπλή τραγωδία.

Πίσω από τον διπλό πνιγμό, όμως, κρύβονταν και άλλες τραγικές ιστορίες. Ο 55χρονος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία μίας 16χρονης. Συγκεκριμένα, όταν ήταν 19 ετών είχε διαπράξει το άγριο έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τότε, είχε σκοτώσει το θύμα χτυπώντας το στο κεφάλι με μία ζαρντινέρια.

Μετά από περίπου 20 χρόνια αποφυλακίστηκε, διέμενε στις Ράχες και όπως αναφέρει το LamiaReport ήταν ένας άνθρωπος απομονωμένος. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν ένας άνθρωπος που σπάνια είχε επαφή με τη θάλασσα και κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν γνώριζε και καλό κολύμπι. Παρόλα αυτά, βούτηξε να σώσει την 65χρονη και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Η 65χρονη, όμως, είχε κι αυτή τη δική της τραγική ιστορία. Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την κόρη της σε τροχαίο με μηχανή, που έγινε στο χωριό Ράχες. Μάλιστα, είχε γίνει πρόσφατα γιαγιά και οι δικοί της άνθρωποι αναφέρουν πως μετά από πολλά χρόνια είχε χαμογελάσει ξανά, όμως, η μοίρα της έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι.