ΕΛΛΑΔΑ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εάν φίλος σε προδώσει μια φορά, θα το ξανακάνει

Όλγα Κεφαλογιάννη
Eurokinissi

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, είπε πως η φιλία είναι πολύ σημαντική και όπως είπε εάν δεν δοκιμαστεί η φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων τότε δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο είναι ουσιαστική

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, και η ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας, Λένα Καραμαλή, μίλησαν στο «Όλα για τη Ζωή μας» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την αξία της φιλίας και το πώς μπορούμε να κάνουμε πραγματικούς φίλους.

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, είπε πως η φιλία είναι πολύ σημαντική και όπως είπε εάν δεν δοκιμαστεί η φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων τότε δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο είναι ουσιαστική.

«Υπάρχουν και φιλίες που νομίζουμε πως είναι ουσιαστικές, και για τον άλλον άνθρωπο δεν είναι το ίδιο. Επίσης, υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι οι οποίοι είναι τοξικοί και δεν μας κάνουν καλό., Μπορεί μία περίοδο της ζωής μας να περάσαμε όμορφες στιγμές αλλά όταν δεν μπορεί να μας δώσει αυτά που θέλουμε, τότε παύει». Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη δηλώνει πως έχει φίλους από τα παιδικά της χρόνια και τους θεωρεί κάτι σαν οικογένεια.

«Σε αυτό έχει σημασία πως στην πολιτική αναγκαστικά κινούμαστε μέσα σε ένα πλαίσιο και πρέπει να προσέχουμε εάν αυτά που θα πούμε σε ένα φιλικό περιβάλλον, θα μεταφερθούν ή όχι. Πρέπει να είσαι χαλαρός και άνετος με τους ανθρώπους εκείνους που έχεις μία φιλική σχέση και είναι πολύ ωραία να εκφράζεσαι όπως θες χωρίς αυτό να μεταφερθεί. Πιστεύω πως μία από τις βασικές αρχές της φιλίας είναι η εμπιστοσύνη. Και αυτή η εμπιστοσύνη όταν προδοθεί είναι η μεγαλύτερη προδοσία από έναν άνθρωπο που έχεις επενδύσει».