ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Αυτός είναι ο «πα-τέρας» που απήγαγε το ίδιο του το παιδί για λύτρα

Φθιώτιδα: Αυτός είναι ο «πα-τέρας» που απήγαγε το ίδιο του το παιδί για λύτρα

Φθιώτιδα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 38χρονου Σύριου ο οποίος το βράδυ της 25ης Ιουνίου άρπαξε από την περιοχή της Λάρυμνας το 7χρονο παιδί του, του οποίου την επιμέλεια έχει αποκλειστικά η 40χρονη επίσης αλλοδαπή μητέρα του.

Σύμφωνα με τη 40χρονη, ο 38χρονος επικοινώνησε αργότερα μαζί της απαίτησε για την επιστροφή του παιδιού χρηματικό ποσό.

Πρόκειται για τον:

BARAKAT RAMI του SALEH MOHAMED και της FATEMA, γεννηθέντα την 30-12-1985 στη Συρία.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες του:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων που δεν έχουν εισέτι καταγγελθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 5-1-2024, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Διαβάστε επίσης:

Ίσμα Τουλάτου: Τα τελευταία λόγια της πριν «σβήσει» - Μάχη για τη ζωή του δίνει το βρέφος

Πρέβεζα: Πέθανε σε καρότσα αγροτικού στον δρόμο για το Κέντρο Υγείας

Καύσωνας Κλέων: Μέτρα για την προστασία από τη θερμική καταπόνηση των εργαζομένων