ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Σοκαριστικό τροχαίο με νταλίκα - Ανατράπηκε και βρέθηκε στον παράδρομο

Βόλος: Σοκαριστικό τροχαίο με νταλίκα - Ανατράπηκε και βρέθηκε στον παράδρομο
thessaliatv.gr

Βόλος: Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και του ΕΚΑΒ στον Βόλο όταν η νταλίκα εξετράπη και ανατράπηκε στην οδό Λαρίσης, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων. 

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εθνική οδό Λάρισας - Βόλου καθώς νταλίκα εξετράπη παρασύροντας ηλεκτρικά καλώδια.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και του ΕΚΑΒ στον Βόλο όταν η νταλίκα εξετράπη και ανατράπηκε στην οδό Λαρίσης, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Για άγνωστο λόγο ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του φορτηγού, το οποίο σύμφωνα με το thessaliatv.gr παρέσυρε τις πλάγιες προστατευικές μπάρες και κατέληξε στον παράδρομο.

Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής και γερανοφόρο, με 20 πυροσβέστες που ρίχνουν αφρό για να αποφύγουν έκρηξη, αλλά και συνεργείο της ΔΕΗ, ενώ επί τόπου βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλά τελικά δεν παρέλαβε τον οδηγό του φορτηγού ο οποίος φέρει μόνο αμυχές.

Επίσης επί τόπου βρίσκεται και συνεργείο της ΔΕΗ καθώς φαίνεται ότι η νταλίκα παρέσυρε ηλεκτροφόρα καλώδια, καθώς και περιπολικά της Αστυνομίας και της Τροχαίας που ρυθμίζει την κυκλοφορία.