ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλoνίκη: Κατέληξε ο δικυκλιστής που παρασύρθηκε από τρένο

Θεσσαλoνίκη: Κατέληξε ο δικυκλιστής που παρασύρθηκε από τρένο

Θανάσιμα τραυματίστηκε ο 60χρονος δικυκλιστής τον οποίο παρέσυρε τρένο στη Θεσσαλονίκη 

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ο οδηγός που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7).

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα GRTimes.gr o 60χρονος άντρας, που παρασύρθηκε με το δίκυκλό του από αμαξοστοιχία στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Πέμπτη, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, τα μέλη του πληρώματος πραγματοποιούσαν στον άτυχο άντρα ΚΑΡΠΑ, ωστόσο μόλις έφτασαν στο «Παπανικολάου» ο σφυγμός του σταμάτησε και έπειτα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πώς συνέβη η τραγωδία

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το GRTimes.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 12:00 μ.μ. στις γραμμές των τρένων, στην οδό Μοναστηρίου, κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας παραβίασε τις προστατευτικές μπάρες στη Δενδροποτάμου.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όπου Πυροσβέστες πραγματοποίησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού της μηχανής, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας ο οδηγός δεν είπε αντιληφθεί τίποτα από την κατάσταση που επικρατούσε εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Ήταν πολλά σταματημένα αυτοκίνητα για τη διέλευση της εμπορικής αμαξοστοιχίας και ο εν λόγω κύριος με το δίκυκλο πήγε από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα να χωθεί, με αποτέλεσμα το μοιραίο. Κατεβασμένες μπάρες, ερυθρός σηματοδότης και ηχητική προειδοποίηση, σταθμευμένα οχήματα και ο εν λόγω κύριος πλάι από το αυτοκίνητο πήγε να περάσει, με αποτέλεσμα την παράσυρση του. Θεωρώ πως δεν αντιλήφθηκε τίποτα από την κατάσταση και έμεινε μόνο στον πράσινο σηματοδότη. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά κι αυτή τη στιγμή υποστηρίζεται με όλα τα μηχανήματα».