ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Ελεύθερος ο 76χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος και σκότωσε την 41χρονη μητέρα δύο παιδιών

Λάρισα: Ελεύθερος ο 76χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος και σκότωσε την 41χρονη μητέρα δύο παιδιών

Λάρισα: Ο περιοριστικός της απαγόρευσης οδήγησης οποιουδήποτε οχήματος επιβλήθηκε στον ηλικιωμένο που οδηγούσε μεθυσμένος και παρέσυρε την 41χρονη, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Ελεύθερος μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης αφέθηκε ο 76χρονος οδηγός, ο οποίος την Τρίτη παρέσυρε με το αγροτικό του και σκότωσε 41χρονη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης.

Στον ηλικιωμένο, που σήμερα, το πρωί της Πέμπτης, παρουσιάστηκε στην Ανακρίτρια επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης οδήγησης οποιουδήποτε τροχοφόρου κι άλλου οχήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο 76χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο γυναίκας.

Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία της αδικοχαμένης 41χρονης

Την 41χρονη «αποχαιρέτησαν» σε κλίμα οδύνης σήμερα, το πρωί της Πέμπτης, συγγενείς και φίλοι στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, όπου συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης.

Η εκλιπούσα είχε έρθει για να δει τους συγγενείς της από τις ΗΠΑ όπου διέμενε με την οικογένειά της, καθώς ήταν μητέρα δύο παιδιών.