ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στο «στόχαστρο» ληστών οι λουόμενοι! «Ξαφρίζουν» ρούχα, κινητά και χρήματα από ξαπλώστρες

Πάτρα: Στο «στόχαστρο» ληστών οι λουόμενοι! «Ξαφρίζουν» ρούχα, κινητά και χρήματα από ξαπλώστρες

Πληθαίνουν διαρκώς τα περιστατικά κλοπών σε παραλίες της Πάτρας και της Αχαΐας, ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα οπότε και παρατηρείται συνωστισμός λόγω των καλών καιρικών συνθηκών και των υψηλών θερμοκρασιών.

Οι δράστες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και δεν στοχοποιούν μόνο τα οχήματα των συμπολιτών που σταθμεύουν σε κοντινές, ή μακρινές αποστάσεις από τις παραλίες, αλλά πλησιάζουν ακόμη και σε ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπου όταν οι λουόμενοι απολαμβάνουν το μπάνιο τους, ξαφρίζουν ότι βρουν εύκαιρο. Από χρήματα κινητά και γυαλιά, μέχρι και ρούχα.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, την περασμένη εβδομάδα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών έχοντας συγκεντρώσει πληροφορίες για τη δράση ομάδας νεαρών οι οποίοι είχαν ρημάξει τις παραλίες του Καστελλόκαμπου και του Δρεπάνου, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους εγκλωβίσουν και να τους συλλάβουν στην περιοχή της Τέρψης. Η Αστυνομία διαθέτοντας ένα συγκροτημένο και πλήρες δίκτυο πληροφοριών είναι σε θέση να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή άτομα και οχήματα διαφυγής τα μέλη εγκληματικών ομάδων που …εξειδικεύονται σε συγκεκριμένα αδικήματα.

Τα πάντα λοιπόν είναι συναρτώμενα από την αξιοποίηση αυτών των πληροφοριών αλλά και από την παρατηρητικότητα των μάχιμων αστυνομικών που κινούνται διαρκώς στο δρόμο, όπως συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα η παρατηρητικότητα των αστυνομικών είχε σαν αποτέλεσμα να εντοπιστεί πρώτον ο τύπος του οχήματος το οποίο είχε εντοπιστεί να κινείται ύποπτα σε παραλίες αλλά και το αριθμητικό μέρος των πινακίδων, στοιχεία που οδήγησαν σε θετικό αποτέλεσμα.

Κι φυσικά οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιά τώρα στο Πικέρμι - Καίγονται ξερά χόρτα σε οικόπεδο

Τραγωδία στον Βόλο: 72χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 13 περιοχές την Κυριακή (16/7)